DEKRA Bilsyn Aalborg – Din lokale synshal

Skal du have synet din bil i Aalborg? Så er du velkommen i vores synshaller i Aalborg Øst og Aalborg SV. Hos DEKRA Bilsyn i Aalborg er du garanteret en god synsoplevelse. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen, og de står klar til at udføre et professionelt syn af dit køretøj. Vi har fokus på høj kvalitet og service, og vi tilbyder bilsyn til konkurrencedygtige priser.

Vil du bestille et bilsyn i Aalborg? Så kan du nemt og hurtigt bestille en tid til et syn her.

Syn af alle slags køretøjer

Vi tilbyder syn af køretøjer under 3.500 kg i begge vores synshaller i Aalborg og syn af køretøjer over 3.500 kg i vores synshal i Aalborg Øst. Det betyder, at du kan få synet fx din bil, motorcykel, trailer, campingvogn og varebil i begge synshaller, mens du skal til vores synshal i Aalborg Øst, hvis du ønsker at få synet fx en bus, lastbil, sættevogn eller hænger.

Drive-in eller tidsbestilling

I begge vores synshaller i Aalborg tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Vores drive-in tilbud er til dig, der gerne vil have muligheden for at køre forbi vores synshal og få synet dit køretøj, når det passer ind i din dag. Vi tilbyder drive-in syn i vores åbningstid alle dage. Vil du derimod gerne bestille en tid, er det selvfølgelig også muligt inde på vores hjemmeside. Her kan du nemt og hurtigt i vores online bookingsystem finde det tidspunkt, det passer dig at få synet din bil.

Professionelle synshaller i Aalborg

Vores synshaller er udstyret med moderne udstyr, der er med til at sikre et professionelt syn af dit køretøj. I begge vores synshaller kan du nyde en kop kaffe og læse i vores magasiner, imens du venter. Du er også velkommen til at følge med, når vores medarbejder syner dit køretøj. Vi har sat god tid af til hver enkelt kunde, så hvis du har tekniske spørgsmål under synet, bruger vi også gerne tid på at besvare disse.  

Vil du bestille en tid til bilsyn i Aalborg?

Du kan booke bilsyn i Aalborg SV og Aalborg Øst på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at køre forbi vores to synshaller og få et drive-in syn. Begge vores synshaller har åbent mandag til fredag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores synshaller i Aalborg.