Få et bilsyn i Aarhus til en god pris

Skal du have synet din bil? Så kom forbi DEKRA Bilsyn Tilst – din lokale synshal i Aarhus. Her får du et professionelt kvalitetssyn udført af vores dygtige og erfarne bilsynsassistenter. Hos os er høj kvalitet og service i højsædet. Vi tilbyder både drive-in syn og syn med tidsbestilling, og vi syner altid bilen mens du venter.

Klik her og book en tid til et bilsyn i Aarhus til en god og konkurrencedygtig pris.

Syn af alle køretøjer op til 3.500 kg

Vores synshal er godkendt til at syne alle køretøjer op til 3.500 kg af Trafikstyrelsen. Det gælder blandt andet personbiler, motorcykler, traktorer, trailere og campingvogne. Vi har over 10 års erfaring med at syne køretøjer i Aarhus, og vi sikrer, at vores medarbejdere altid er opdateret på de nyeste lovkrav inden for området. Tøv derfor ikke med at bestille en tid til et syn hos os, hvis du ønsker et professionelt bilsyn i Aarhus, der lever op til de gældende lovkrav.

Vi syner din bil, når det passer dig

Vores tilbud om drive-in syn er en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at få et bilsyn i Aarhus på det tidspunkt, der passer dig bedst. Derved skal du ikke tænke på at skulle nå ud i synshallen på et bestemt tidspunkt, men blot køre forbi, når det passer dig i vores åbningstid. Hvis du i stedet foretrækker at have en fast aftale, er det også muligt at bestille en tid til syn på vores hjemmeside.

Nyt og moderne udstyr

I vores synshal anvender vi kun professionelt og moderne udstyr, der altid er kalibreret. Det er med til at sikre dig et kvalitetssyn. Vi syner gerne din bil imens du venter. Typisk tager det kun 20 minutter at udføre et periodisk bilsyn, hvorefter du kan forlade synshallen igen. I ventetiden byder vi gerne på en kop kaffe, og du er velkommen til at læse i vores magasiner. Hvis du ønsker at se, hvordan et syn foregår, er du også velkommen til at følges med vores bilsynsassistent under synet. Her kan du få rådgivning om dit køretøj og få svar, hvis du har tekniske spørgsmål i forbindelse med synet.

Bestil tid til et bilsyn i Aarhus

Ønsker du at bestille en tid i vores synshal? Så klik her og find en tid i vores online bookingsystem, der passer ind i din kalender. Du er også altid velkommen til at køre forbi synshallen i vores åbningstid og få et drive-in syn uden tidsbestilling.

DEKRA Bilsyn Tilst har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 7.30 til kl. 13.00.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores synshal i Tilst