Bilsyn i Esbjerg

Er dit køretøj blevet indkaldt til syn? Så står vores erfarne og dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig hos DEKRA Bilsyn Esbjerg. Her tilbyder vi syn af både små og store køretøjer. Det gælder bl.a. personbiler, trailere, motorcykler, campingvogne, lastbiler, busser og sættevogne. I vores synshal er service og høj kvalitet i fokus, og vi giver os altid god tid til hver enkelt kunde.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og sørger for, at du får en god oplevelse i synshallen. Hos os er du sikret et professionelt syn til en konkurrencedygtig pris.

Vil du booke en tid til syn af dit køretøj? Så klik her og book en tid på vores hjemmeside.

Book tid eller drive-in

I vores synshal i Esbjerg tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Vores tilbud om drive-in syn giver dig mulighed for at køre forbi synshallen og få synet dit køretøj, uden at have en forudgående aftale. Du er dermed ikke fastlåst af en bestemt dag eller tidspunkt, men kan blot komme forbi, når det passer dig i vores åbningstid. Vil du i stedet gerne bestille en tid, kan du nemt gøre dette i vores bookingsystem på vores hjemmeside. Så sikrer vi dig, at en af vores dygtige bilsynsassistenter står klar til at modtage dig på det valgte tidspunkt.

DEKRA Bilsyn Esbjerg – din professionelle synshal

Vores synshal i Esbjerg er udstyret med nyt og moderne udstyr, der er med til at sikre dig et professionelt syn af dit køretøj. Synshallen ligger lige uden for Esbjerg centrum og har gode tilkørselsforhold. Imens du venter på, at vi syner dit køretøj, byder vi på en kop kaffe i vores lyse og indbydende lokaler. Hvis du gerne vil følge med i vores medarbejders gennemgang af dit køretøj, er du også velkommen til dette. Her kan du få et indblik i dit køretøjs tilstand og stille tekniske spørgsmål. Hvis dit køretøj ikke går igennem syn, rådgiver vores medarbejdere dig gerne i, hvad der skal gøres før, at køretøjet kan bestå et omsyn.

Skal vi syne dit køretøj?

Bestil en tid, eller kør forbi vores synshal i Esbjerg og få et drive-in syn, når det passer ind i din kalender.

DEKRA Bilsyn Esbjerg har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 7.00 til kl. 13.00.

Vi glæder os til at se dig i synshallen