Bilsyn i Fredericia til en god pris

Skal du have synet din bil i Fredericia? Så er du altid velkommen hos DEKRA Bilsyn Fredericia – Din lokale synshal. Vi tilbyder syn af alle køretøjer under 3.500 kg. Vi har synet biler i Fredericia siden 2006, og vi har god erfaring med at syne mange forskellige slags køretøjer, herunder bl.a. personbiler, motorcykler, trailere og campingvogne.

I vores synshal bliver du taget godt i mod af vores dygtige bilsynsassistenter, der søger for, at du får en god oplevelse. Hos os er du sikret et grundigt og professionelt syn til en konkurrencedygtig pris.

Skal vi syne din bil til en god pris? Så klik her og book en tid på vores hjemmeside med det samme.

I vores synshal i Fredericia tilbyder vi bl.a.:

  • Periodesyn
  • Omsyn
  • Registreringssyn
  • Toldsyn

Få synet din bil uden tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Fredericia har vi gjort det nemt for dig. I vores synshal er du nemlig velkommen til at køre forbi og få et syn uden at have bestilt en tid. Vi kalder det drive-in syn og tilbyder det mandag til fredag i vores åbningstid. Hvis du i stedet ønsker at bestille en tid, kan du nemt gøre det på vores hjemmeside, hvor du finder et online bookingsystem.

Professionel lokal synshal

Vores synshal i Fredericia er udstyret med moderne og professionelt udstyr, der altid er kalibreret. Det sikrer dig et syn i en høj kvalitet. For at kunne leve op til vores høje kvalitetskrav sørger vi for, at vores medarbejdere løbende bliver opdateret, når der kommer nye regler og love inden for bilsyn. Det er med til at sikre, at vi altid udfører syn i den bedste kvalitet.

Få et syn på 20 minutter

Vi syner, mens du venter, og vi har altid kaffe på kanden, som du kan nyde i ventetiden. Hvis du ønsker det, er du velkommen til at følge med, imens vores bilsynsassistent syner din bil. Her har du mulighed for at få et indblik i bilens tilstand og stille tekniske spørgsmål. Du skal regne med, at et periodisk syn typisk tager omkring 20 minutter. Herefter kan du igen forlade synshallen – forhåbentlig med en nysynet bil.

Skal vi syne dit køretøj?

Så kør forbi vores synshal i Fredericia, når det passer dig, og få et drive-in syn eller bestil nemt og hurtigt en tid på vores hjemmeside her.

DEKRA Bilsyn Fredericia har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og syne dit køretøj!