Få et professionelt bilsyn i Frederikshavn

Skal du have synet din bil i Frederikshavn? Så står vores dygtige bilsynsassistenter klar til at syne din bil til en konkurrencedygtig pris. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og sørger for, at du får en god oplevelse i synshallen. Vores bilsynsassistenter tager sig altid god tid til den enkelte kunde, og de giver gerne en grundig gennemgang af køretøjet, hvis de finder fejl herpå.

Vil du bestille tid til et syn? Så kan du nemt og hurtigt bestille en tid online her.

Syn af køretøjer op til 3.500 kg

I vores synshal i Frederikshavn tilbyder vi syn af alle køretøjer op til 3.500 kg. Det betyder, at du bl.a. kan få synet din personbil, motorcykel, varebil, trailer, varebil, campingvogn og traktor hos os. Vi har synet køretøjer i vores synshal i Frederikshavn siden 2008, så vi har god erfaring med syn af alle slags køretøjer. Tøv derfor ikke med at bestille en tid hos os, hvis du ønsker en professionel gemmegang af dit køretøj.

Book tid eller drive-in

Hos DEKRA Bilsyn i Frederikshavn tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Hvis du vælger at få et drive-in syn betyder det, at du kan køre forbi vore synshal og få et syn af dit køretøj, lige når det passer dig. Du skal dermed ikke tænke på at skulle nå det på en bestemt dag og til et bestemt tidspunkt. Nemmere bliver det ikke! Hvis du derimod foretrækker tidsbestilling, er dette selvfølgelig også muligt på vores hjemmeside.

Professionel lokal synshal

Når du besøger vores synshal i Frederikshavn møder du kun medarbejdere fra lokalområdet. Synshallen er udstyret med professionelt udstyr, og vi har altid frisk kaffe på kanden, som du kan nyde, mens vi syner din bil. Du er også altid velkommen til at være med under bilsynet, hvis du ønsker at følge med i gennemgangen af din bil. Hvis du har tekniske spørgsmål under synet, står vores dygtige medarbejdere klar til at besvare dem.

Vil du bestille en tid til bilsyn i Frederikshavn?

Så kan du nemt og hurtigt booke en tid online på vores hjemmeside her. Du er også velkommen til køre forbi og få et drive-in syn i vores åbningstid.

DEKRA Bilsyn Frederikshavn har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 8.00 til kl. 15.30.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i synshallen!