Bilsyn i Haderslev

Skal du have synet din bil? Så er du altid velkommen hos DEKRA Bilsyn Haderslev. Her står vores dygtige og erfarne bilsynsassistenter klar til at syne din bil til en konkurrencedygtig pris.

Hos DEKRA Bilsyn Haderslev er du altid sikret en god synsoplevelse. Vi har samlet de bedste bilsynsassistenter, der alle har mange års erfaring fra branchen. Hos os er høj kvalitet og service i fokus, og vi giver os altid god tid til den enkelte kunde.

Skal vi syne din bil? Book en tid på vores hjemmeside nu.

Syn uden tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Haderslev tilbyder vi drive-in syn. Det betyder, at du ikke skal bestille en tid, men i stedet bare skal køre forbi vores synshal i Haderslev, når det passer dig at få synet din bil. Vi tilbyder drive-in syn alle dage inden for vores åbningstid. Det er selvfølgelig også muligt at bestille en tid til syn på vores hjemmeside, hvis du ønsker dette. Her finder du et nemt og overskueligt bookingsystem, hvor du kan vælge den tid, der passer ind i din kalender.

Syn af mindre køretøjer

Hos DEKRA Bilsyn Haderslev tilbyder vi syn af alle køretøjer under 3.500 kg. Det gælder blandt andet personbiler, motorcykler, trailere, campingvogne mv. Vi har høje kvalitetskrav og for at sikre, at vi altid lever op til dem, sørger vi for, at vores medarbejdere altid er opdateret på de nyeste love og regler inden for området.

Professionel synshal i Haderslev

I vores synshal bliver alle vores syn udført med professionelt og kalibreret udstyr, der sikrer dig et syn i en høj kvalitet. Det tager omkring 20 minutter for os at udføre et periodisk syn. I ventetiden er du velkommen til at tage en kop kaffe, læse i vores magasiner eller følge med i gennemgangen af dit køretøj. Efter synet bruger vores bilsynsassistenter gerne tid på at gennemgå eventuelle fejl på køretøjet og rådgive dig i, hvad der skal gøres før, at køretøjet kan bestå et omsyn.

Vil du bestille tid til et bilsyn i Haderslev?

klik her og bestil en tid til syn online på vores hjemmeside, eller kør forbi vores synshal i vores åbningstid og få et drive-in syn.

DEKRA Bilsyn Haderslev har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00 og fredag fra kl 8.00 til kl. 14.00.

Vi ser frem til at se dig i vores synshal og syne dit køretøj!