Professionelt bilsyn i Holstebro

Er det tid til, at dit køretøj skal synes? Så står vores dygtige medarbejdere hos DEKRA Bilsyn Holstebro klar til at hjælpe.

Hos DEKRA Bilsyn i Holstebro er du sikret en god synsoplevelse. Vi har de bedste medarbejdere, der alle har mange års erfaring fra branchen. Hos os er service og høj kvalitet i højsædet, og vi giver os altid god tid til hver enkelt kunde.

Vil du have et professionelt syn af dit køretøj til en god pris? Så book en tid nu på vores hjemmeside her.

Få et syn når du har tid

Hos DEKRA Bilsyn i Holstebro tilbyder vi vores kunder drive-in syn. Det betyder, at du ikke behøver at bestille tid til et syn, men blot kan køre forbi synshallen, når du har tid. Du har mulighed for at benytte vores tilbud om drive-in syn alle dage inden for vores åbningstid. Ønsker du i stedet at bestille en tid, så er dette også muligt på vores hjemmeside. Find nemt og hurtigt en tid, der passer dig i vores online bookingsystem og bestil tiden. Nemmere bliver det ikke!

Syn af alle køretøjer

Vi tilbyder syn af alle køretøjer under 3.500 kg. Det betyder, at du kan få synet fx din personbil, motorcykel, campingvogn, varebil og trailer i synshallen. 

Synhaller med professionelt udstyr

I vores synshal anvender vi professionelt og kalibreret udstyr til vores syn. Imens du venter på, at vi syner din bil, kan du nyde en kop friskbrygget kaffe. Du er også velkommen til at følge med, imens vi gennemgår din bil. Har du nogle tekniske spørgsmål i forbindelse med synet, så svarer vores erfarne medarbejdere også gerne på dem.

Book tid til et bilsyn i Holstebro

Du kan nemt booke en tid til et syn på vores hjemmeside. Book en tid hos DEKRA Bilsyn Holstebro. Hvis du ønsker at få et drive-in syn kræver det ingen tidsbestilling. Du kører blot forbi en af vores synshal, når du har tid.

DEKRA Bilsyn Holstebro  har åbent mandag til fredag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores synshal og syne din bil