Bilsyn i København til en god pris

Er din bil kaldt til syn? Så står vi klar til at hjælpe dig hos DEKRA Bilsyn Brøndby. Vi har samlet områdets bedste bilsynsassistenter, der med deres mange års erfaring fra branchen garanterer dig et professionelt syn. Vi har fokus på høj kvalitet og service, og vi tilbyder syn til konkurrencedygtige priser.

Vil du have et bilsyn i København til en god pris? Book en tid med det samme.

Få et bilsyn når det passer dig

Vi ved godt, at det kan svært at presse et bilsyn ind i en travl hverdag. Vi ønsker derfor at være fleksible i forhold til tidsbestilling og tilbyder alle vores kunder et drive-in syn. Med et drive-syn har du ikke en fast aftale, men har mulighed for at køre forbi vores synshal på den dag og det tidspunkt, det kommer til at passe ind i din kalender. Vi tilbyder vores drive-in syn mandag til fredag i vores åbningstid. Det er selvfølgelig også muligt at bestille en tid et syn, hvis du foretrækker dette. Tidsbestilling foregår via vores nemme og overskuelige bookingsystem på vores hjemmeside. 

Få et hurtigt syn

Hos DEKRA Bilsyn Brøndby arbejder vi hurtigt men professionelt. Et periodisk bilsyn tager typisk 20 minutter, hvorefter du er klar til at køre fra synshallen igen. I ventetiden kan du nyde en kop kaffe og læse i vores magasiner. Vores dygtige medarbejdere står i forbindelse med synet klar med professionel rådgivning, og de vejleder dig gerne i, hvordan du kommer videre, hvis din bil ikke går igennem synet. 

Godkendt til at syne alle køretøjer op til 3.500 kg

Vores synshal i Brøndby er godkendt af Trafikstyrelsen til at syne alle slags køretøjer op til 3.500 kg. Tøv derfor ikke med at køre forbi vores synshal og få et syn, hvis du ønsker et professionelt syn af din personbil, motorcykel, trailer, campingvogn eller et andet køretøj under 3.500 kg.

Book et bilsyn i København

Ønsker du at booke en tid til syn? Så klik her og find en tid i vores bookingsystem, der passer dig. Du er også altid velkommen til at benytte dig af vores tilbud om drive-in syn.

DEKRA Bilsyn Brøndby har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 7.30 til kl. 13.00.

Vores bilsynsassistenter glæder sig til at byde dig velkommen i synshallen.