Få et bilsyn i Kolding til en god pris

Skal dit køretøj synes? Så er vores bilsynsassistenter hos DEKRA Bilsyn Kolding altid klar til at hjælpe dig. I synshallen møder du vores dygtige medarbejdere, der er klar til at give dig og din bil den bedste service. Vi har synet biler i Kolding siden 2010, og vi har stor erfaring med at syne mange forskellige køretøjer. Tøv derfor ikke med at bestille tid til et syn hos os, hvis du ønsker et professionelt syn til en god pris.

Vil du bestille en tid til et syn hos DEKRA Bilsyn Kolding? Find en tid, der passer dig.

Få et syn mens du venter

Hos DEKRA Bilsyn Kolding er du altid sikret en hurtig men grundig gennemgang af dit køretøj. Det tager cirka 20 minutter for os at udføre et periodisk syn, hvorefter du er klar til at køre igen. I ventetiden kan du nyde en kop kaffe i vores venterum, hvor du også finder dagens avis. Hvis du er interesseret i at følge med under synet, er du også velkommen til det. Vores bilsynsassistenter tager sig gerne tid til at svare på tekniske spørgsmål og forklare eventuelle fejl og mangler på køretøjet.

Drive-in eller book tid

Vi tilbyde både syn med tidsbestilling og drive-in syn. Hvis du ønsker at bestille en tid til et syn, kan du gøre det på vores hjemmeside. Hvis du derimod foretrækker at køre forbi vores synshal og få et syn, når det lige kommer til at passe ind i din kalender, er du velkommen til at gøre brug af vores tilbud om drive-in syn. Vi tilbyder syn uden tidsbestilling alle dage i vores åbningstid.

Syn af køretøjer op til 3.500 kg

I vores synshal i Kolding er vi godkendt af Trafikstyrelsen til at syne køretøjer op til 3.500 kg. Herunder hører blandt andet personbiler, motorcykler, trailere og campingvogne. For altid at kunne leve op til vores høje kvalitetskrav sikrer vi løbende, at vores medarbejdere er opdateret på de nyeste lovkrav inden for området.

Skal vi syne din bil?

Så kør forbi synshallen i Kolding og få et drive-in syn i vores åbningstid, eller klik her og bestil nemt og hurtigt en tid på vores hjemmeside.

DEKRA Bilsyn Kolding har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 17.00 og fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

Vi glæder os til at syne dit køretøj og byde dig velkommen i synshallen.