Bilsyn i Nykøbing Falster

Er dit køretøj kaldt til syn? Så er du altid velkommen hos DEKRA Bilsyn Nykøbing Falster. Her tilbyder vi syn af alle køretøjer under 3.500 kg til konkurrencedygtige priser. Det gælder blandt andet personbiler, motorcykler, trailere og campingvogne. Hos os er service og kvalitet i højsædet, og vores dygtige medarbejdere gør alt, hvad de kan, for at give dig en god oplevelse i synshallen.

Vil du booke et bilsyn i Nykøbing Falster til en god pris? Find en tid, der passer dig.

Kør forbi, når det passer dig

I vores synshal i Nykøbing Falster er det ikke nødvendigt at bestille tid til et syn. Vi tilbyder nemlig drive-in syn, der giver dig mulighed for at køre forbi synshallen og få et syn, når det passer dig. Du har mulighed for at gøre brug af vores drive-in tilbud mandag til fredag i vores åbningstid. Hvis du hellere vil bestille en tid, er det selvfølgelig også muligt på vores hjemmeside. Her finder du et nemt og overskueligt bookingsystem, som du kan booke en tid i.

Syn i en høj kvalitet

Hos DEKRA Bilsyn Nykøbing Falster anvender vi kun professionelt udstyr, der altid er kalibreret. Det er med til at sikre dig et kvalitetssyn. Vi har synet biler i Nykøbing Falster i over 10 år, og har stor erfaring med at syne mange forskellige køretøjer. Vores medarbejdere er veluddannet, og de giver gerne rådgivning og svarer på tekniske spørgsmål i forbindelse med dit syn. Hvis du er så uheldig, at din bil ikke går igennem synet, rådgiver vores medarbejdere dig gerne i, hvad du kan gøre for, at din bil kan bestå et omsyn.

Få et syn på kun 20 minutter

Vi arbejder hurtigt men grundigt i vores synshal. Vi kan typisk udføre et periodisk bilsyn på 20 minutter. Herefter er du klar til at forlade synshallen igen. Imens vi syner din bil er du velkommen til at tage en kop kaffe og læse i vores magasiner. Du er også velkommen til at blive i synshallen og følge med i vores bilsynsassistents gennemgang af din bil.

Book tid til bilsyn i Nykøbing Falster

Vil du booke en tid i vores synshal? Så klik her og find en tid i vores online bookingsystem, der passer dig. Husk du er også altid velkommen til at køre forbi vores synshal i vores åbningstid og få et drive-in syn.

DEKRA Bilsyn Nykøbing Falster har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00 og lørdag efter aftale.

Vi ses i synshallen!