DEKRA Bilsyn Odense – Professionelt syn af store køretøjer

Er dit køretøj blevet indkaldt til syn? Så er du altid velkommen hos DEKRA Bilsyn Odense. Her kan du få synet alle store køretøjer over 3.500 kg, herunder blandt andet lastbiler, busser, trailere og blokvogne. Når du besøger vores synshal i Odense, bliver du budt velkommen af vores bilsynsassistent, der har mange års erfaring fra branchen. Han står klar til at tage imod dig og give dig og dit køretøj den bedste service. Vi tilbyder syn af alle store køretøjer til blandt andet værksteder, vognmænd og private.

Vil du have et professionelt syn af dit store køretøj til en god pris? Så klik her og find en tid på vores hjemmeside, der passer dig.

Få synet dit store køretøj, når du har tid

Vi ved, at det for mange virksomheder kan være svært at forudse, hvornår det passer ind i kalenderen at få synet et køretøj. Vi har derfor valgt at tilbyde syn uden tidsbestilling i vores åbningstid. Det betyder, at du ikke behøver at fastlægge dig på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt, men blot kan køre forbi synshallen i Odense, når det passer dig at få synet køretøjet. Hvis du i stedet ønsker at bestille en tid til synet, kan du nemt og hurtigt gøre det på vores hjemmeside. Så står vores bilsynsassistent klar til at syne dit køretøj på det valgte tidspunkt.

Professionel synshal til storvogne

Vores synshal i Odense er udstyret med moderne og nyt udstyr, der altid er kalibreret. Det er med til at sikre dig en professionel gennemgang af dit køretøj. Synshallen er bygget i 2019, og den har god plads til de store køretøjer. Synshallen har for eksempel en grav i fuld længde og kan nemt rumme et modulvogntog. Vi byder gerne på en kop kaffe imens vi syner dit køretøj, og du er også altid velkommen til at deltage i synet, hvis du ønsker dette. Vores bilsynsassistent står klar med råd og vejledning, og han besvarer også gerne tekniske spørgsmål, hvis der opstår nogle i forbindelse med synet.

Skal vi syne dit store køretøj?

Book en tid i vores online bookingsystem. Du er også velkommen til at køre forbi vores synshal i vores åbningstid og få et drive-in syn uden tidsbestilling.

DEKRA Bilsyn Odense har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 7.30 til kl. 13.00.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i synshallen!