Bilsyn i Randers til konkurrencedygtige priser

Er det tid til, at du skal have synet dit køretøj? Så står vores dygtige bilsynsassistenter hos DEKRA Bilsyn Randers klar til at syne dit køretøj til en konkurrencedygtig pris. Vi har synet biler i Randers i over 10 år, så vores medarbejdere har stor erfaring inden for området. Vi har fokus på høj kvalitet, og vi ønsker altid at give vores kunder den bedste service i synshallen.

Vil du booke en tid til et bilsyn i Randers til en konkurrencedygtig pris? Så klik her og find en tid på vores hjemmeside, der passer dig.

Vi syner din bil, når du har tid

Hos DEKRA Bilsyn Randers tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Vores tilbud om drive-in syn giver dig mulighed for at få et syn, når det passer dig. Du kører blot forbi vores synshal i løbet af vores åbningstid, når det passer ind i din dag. Du behøver derfor ikke at bestille tid.

Hvis du derimod ønsker at bestille tid, kan det også sagtens lade sig gøre. Vi har et nemt og overskueligt bookingsystem på vores hjemmeside, hvor du kan vælge det tidspunkt der passer dig. Så står vi klar til at tage imod dig og syne din bil på det ønskede tidspunkt.

Syn af køretøjer under 3.500 kg

Vi tilbyder syn af køretøjer, der vejer under 3.500 kg. Det gælder bl.a. personbiler, motorcykler, campingvogne, trailere og varebiler. Vores medarbejderes mange års erfaring fra branchen er med til at sikre dig en professionel gennemgang af dit køretøj.

Kunden i centrum

Hos DEKRA Bilsyn Randers har vi altid kunden i centrum. Vi har sat god tid af til hver enkelt kunde, og vores medarbejdere bruger derfor også god tid til at gennemgå eventuelle fejl på køretøjet. De svarer også gerne på spørgsmål, hvis du har nogle i forbindelse med synet. Vi byder på en kop kaffe imens du venter på, at din bil bliver synet. Du er også velkommen til at følge med i vores medarbejders gennemgang af din bil, hvis du er interesseret i dette.

Bestil tid til et bilsyn i Randers

Skal vi syne dit køretøj? Så kør forbi vore synshal i vores åbningstid og få et drive-in syn, eller book en tid på vores hjemmeside her.

DEKRA Bilsyn Randers har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl.16.30 og fredag fra kl. 8.15 til kl. 15.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores synshal og syne din bil