Bilsyn i Rønnede

DEKRA Bilsyn Rønnede er din lokale synshal med fokus på god service og høj kvalitet. Vi tilbyder syn af alle køretøjer op til 3.500 kg til konkurrencedygtige priser. Når du besøger vores synshal, bliver du budt velkommen af vores dygtige bilsynsassistent, der står klar til at syne dit køretøj.

Vil du booke en tid til et bilsyn i Rønnede? Book en tid i vores bookingsystem.

Hvilke køretøjer syner vi?

Hos DEKRA Bilsyn Rønnede er vi godkendt til at syne alle køretøjer op til 3.500 kg af Trafikstyrelsen. Det betyder, at vi blandt andet tilbyder syn af:

  • Personbiler
  • Trailere
  • Campingvogne
  • Varebiler
  • Traktorer

Få dit køretøj synet, når det passer dig

Du behøver ikke at bestille en tid, hvis du vil have synet din bil i vores synshal. Vi tilbyder nemlig syn uden tidsbestilling mandag til fredag i vores åbningstid. Her har du mulighed for at køre forbi synshallen og få et syn uden at have en forudgående aftale. Vi tilbyder selvfølgelig også syn med tidsbestilling. Hvis du ønsker at bestille en tid, kan du nemt og hurtigt gøre det inde på vores hjemmeside. Så lover vi dig, at vi står klar til at tage imod dit køretøj og syne det på det valgte tidspunkt.

Syn med professionelt udstyr

Når du får dit køretøj synet hos DEKRA Bilsyn Rønnede, kan du være sikker på, at det bliver gjort med professionelt og kalibreret udstyr. Vores bilsynsassistent har mange års erfaring fra branchen, og han giver sig altid god tid til at forklare, hvis der er noget galt med dit køretøj.

Vores bilsynsassistent arbejder hurtigt men professionelt. Vi klarer derfor gerne synet, imens du venter. Et periodisk bilsyn tager typisk 20 minutter, hvorefter du klar til at forlade synshallen igen. Imens du venter byder vi på en kop kaffe og lidt magasiner at læse i. Hvis du er interesseret i at følge med i synet, er du også velkommen til dette. Her har du også mulighed for at stille vores bilsynsassistent tekniske spørgsmål.

Skal vi syne din bil?

Så kør forbi og få et drive-in syn i vores åbningstid eller book en tid på vores hjemmeside her.

DEKRA Bilsyn Rønnede har åbent mandag til onsdag fra kl. 8.00 til 16.30, torsdag fra kl 8.00 til kl. 18.00 og fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00.

Vores bilsynsassistent glæder sig til at byde dig velkommen i synshallen i Rønnede