Bilsyn Ry

Skal du have synet din bil, trailer, motorcykel eller et andet mindre køretøj? Så er du altid velkommen hos DEKRA Bilsyn Ry. Her møder du vores dygtige bilsynsassistenter, der er klar til at give dig og din bil den bedste service. Hos os er du sikret et professionelt syn til en konkurrencedygtig pris.

Vil du booke en tid til bilsyn i Ry? Find en tid, der passer dig.

Vi syner, mens du venter

Hos DEKRA Bilsyn Ry er du altid sikret en effektiv og grundig gennemgang af dit køretøj. Et periodisk bilsyn tager typisk omkring 20 minutter. Imens du venter, er du velkommen til at tage en kop kaffe og læse i vores magasiner. Du er også velkommen til at være med under selve bilsynet, hvis du er interesseret i det. Vi afsætter altid god tid til den enkelte kunde, og bruger gerne tid på at gennemgå eventuelle fejl på køretøjet, hvis det ønskes.

Syn uden tidsbestilling

Vi ønsker at være fleksible, og vi tilbyder derfor både syn med tidsbestilling og drive-in syn. Et drive-in syn giver dig mulighed for at få synet din bil, når det passer ind i din hverdag. Du har hermed ikke en fast aftale, men kører bare forbi synshallen, når det passer dig at få synet din bil. Det eneste krav er, at det skal være inden for synshallens åbningstid. Hvis du derimod foretrækker at have en fast aftale i synshallen, er dette også en mulighed. Her skal du blot bestille en tid inde på vores hjemmeside. Så står vi klar til at syne din bil på det valgte tidspunkt.

Vi syner alle køretøjer under 3.500 kg

Vores synshal er af Trafikstyrelsen godkendt til at syne alle slags køretøjer op til 3.500 kg. Vi tilbyder derfor bl.a. syn af personbiler, motorcykler, trailere, campingvogne, varebiler og andre mindre køretøjer. Vi sikrer, at vores medarbejdere løbende bliver opdateret på de nyeste regler og love inden for området, så de altid udfører syn på baggrund af de gældende lovkrav.

Vil du bestille en tid?

klik her og find en tid i vores online bookingsystem, der passer dig. Hvis du i stedet foretrækker at gøre brug af vores tilbud om drive-in syn, skal du ikke bestille en tid. Så kører du bare forbi synshallen, når det passer dig i vores åbningstid. 

DEKRA Bilsyn Ry har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 7.30 til kl. 13.00.

Vi ses i synshallen!