DEKRA Bilsyn Silkeborg – Dit lokale valg

Søger du en synshal i Silkeborg, der tilbyder syn til gode priser? Så er du kommet til den rette side!

Hos DEKRA Bilsyn Silkeborg er du sikret et professionelt syn til en konkurrencedygtig pris. Vi har samlet et dygtigt team af bilsynsassistenter, der med deres mange års erfaring fra branchen, står klar til at byde dig velkommen i synshallen og give dit køretøj en professionel gennemgang. Hos os er service og høj kvalitet i fokus, og vi giver os god tid til hver enkelt kunde.

Vil du booke en tid til syn i Silkeborg? Find en tid, der passer dig i vores synshal.

Hvilke køretøjer syner vi?

I vores synshal tilbyder vi syn af alle slags køretøjer under 3.500 kg til konkurrencedygtige priser. Vi har blandt andet god erfaring med at syne personbiler, motorcykler, trailere og campingvogne.

Syn med og uden tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Silkeborg tilbyder vi syn både med og uden tidsbestilling. Du kan nemt og hurtigt bestille en tid til syn på vores hjemmeside, men du kan også bare køre forbi vores synshal i vores åbningstid og få et syn, når det passer dig. Det betyder, at du ikke skal tænke på at skulle nå det på en bestemt dag og på et bestemt tidspunkt, men blot kan vælge den dag, hvor det passer bedst ind i kalenderen. Lettere bliver det ikke!

Syn med professionelt udstyr

Alle vores syn bliver udført med professionelt og kalibreret udstyr, der sikrer dig et syn i en høj kvaliltet. Hvis du er interesseret i at følge med i gennemgangen af dit køretøj, er du velkommen til dette. Vores bilsynsassistenter fortæller dig gerne, hvad der undersøges undervejs, og de svarer gerne på tekniske spørgsmål, hvis det opstår nogle i forbindelse med synet. Du er også velkommen til at nyde tiden imens vi syner din bil på at drikke en kop kaffe og læse i vores magasiner.

Book tid til et bilsyn i Silkeborg

Vil du booke en tid i vores synshal? Så kan du nemt og hurtigt gøre det på vores hjemmeside her. Husk, at du også altid kan køre forbi vores synshal i Silkeborg i vores åbningstid og få et drive-in syn uden tidsbestilling.

DEKRA Bilsyn Silkeborg har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores synshal i Silkeborg.