Professionelt syn af store køretøjer

Skal du have synet et stort køretøj i Thisted? Så er du kommet til den rette side! Hos DEKRA Bilsyn i Thisted syner vi nemlig udelukkende store køretøjer såsom lastbiler, busser, sættevogne, traktorer mv. Vi har synet store køretøjer siden 2005, så vores dygtige medarbejdere har stor erfaring inden for feltet. Vi tilbyder syn af store køretøjer til både vognmænd, værksteder og private.

Vil du bestille en tid til syn af dit store køretøj i Thisted? Så klik her og find en tid, der passer dig.

Syn med og uden tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Thisted tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Med et drive-in syn giver vi dig mulighed for at køre forbi synshallen og få et syn af dit køretøj, når det passer ind i din dag. Her behøver du altså ikke at bestille tid, men blot komme forbi synshallen i vores åbningstid. Hvis du derimod foretrækker at bestille en tid, kan du også nemt gøre det på vores hjemmeside.

Professionel storvogns synshal

Vores synshal i Thisted er velindrettet med god plads til de store køretøjer. Alle vores syn bliver udført med moderne udstyr, der altid er kalibreret. Det er med til at sikre dig et korrekt syn af dit store køretøj. Imens du venter på, at vi syner dit køretøj, byder vi gerne på en kop kaffe. Du er også velkommen til at deltage i synet og få et indblik i dit køretøjs tilstand. Hvis du har nogle tekniske spørgsmål i forbindelse med synet, er du velkommen til at stille dem til vores bilsynsassistent.

Book en tid til syn af dit store køretøj

Ønsker du at booke en tid hos DEKRA Bilsyn Thisted? Find en tid i vores online bookingsystem, der passer ind i din kalender. Du er også velkommen til at benytte dig at vores tilbud om drive-in syn og blot køre forbi vores synshal og få et syn, når vi har åbent.

DEKRA Bilsyn Thisted har åbent mandag og onsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00.

Vi glæder os til at syne dit køretøj!