DEKRA Bilsyn Vejen – Din lokale synshal

Er det tid til, at din bil skal synes? Så er vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Vi har synet biler i Vejen siden 2011, og vi har stor erfaring med syn af forskellige køretøjer. Når du besøger vores synshal, bliver du budt velkommen af vores bilsynsassistenter, der står klar til at give dig og din bil den bedste service. Hos os er du sikret et professionelt syn til en konkurrencedygtig pris.

Vil du booke en tid til syn hos DEKRA Bilsyn Vejen? Så book nemt og hurtigt en tid med det samme.

Vi syner, mens du venter

I vores synshal er du sikret et hurtigt men grundigt syn af dit køretøj. Når du har afleveret bilen til os, tager det cirka 20 minutter for os at udføre et periodisk syn. Herefter er du klar til køre fra synshallen igen. Ventetiden kan du bruge i vores venterum, hvor vi byder på frisklavet kaffe og en avis. Hvis du har tekniske spørgsmål i forbindelse med synet, er du altid velkommen til at stille dem til vores bilsynsassistenter, der glædeligt svarer på dem.

Vi tilbyder drive-in syn og tidsbestilling

I vores synshal tilbyder vi både drive-in syn og syn med tidsbestilling. Hvis du ønsker at booke tid til et bilsyn, kan du nemt og hurtigt gøre det på vores hjemmeside. Hvis du derimod foretrækker ikke at have en fast aftale, kan du gøre brug af vores drive-in tilbud. Her kan du køre forbi vores synshal og få synet din bil, når det passer ind i din kalender. Vi tilbyder drive-in syn alle dage i vores åbningstid.

Hvilke køretøjer syner vi?

Hos DEKRA Bilsyn Vejen er vi godkendt til at syne køretøjer op til 3.500 kg af Trafikstyrelsen. Vi syner blandt andet personbiler, trailere, motorcykler og campingvogne. Vi sikrer løbende, at vores medarbejdere er opdateret på de gældende love og regler inden for området, så vi kan leve op til vores høje kvalitetskrav. 

Book en tid til et bilsyn i Vejen

Det er nemt og hurtigt at booke en tid til et bilsyn på vores hjemmeside. Klik her og find en tid i vores bookingsystem, der passer dig. Du er også velkommen til at køre forbi synshallen i vores åbningstid og få et drive-in syn.

DEKRA Bilsyn Vejen har åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00 og fredag fra kl. 8.00 til kl. 14.00.

Vi ser frem til at syne dit køretøj.