Bilsyn i Næstved til gode priser

Skal du have synet din bil i Næstved? Så er du velkommen hos DEKRA Bilsyn Næstved – din lokale synshal. Her står vores erfarne og dygtige bilsynsassistenter klar til at byde dig velkommen og udføre et professionelt syn af dit køretøj. Vi tilbyder syn af alle køretøjer op til 3.500 kg, heriblandt personbiler, trailere, motorcykler, traktorer, campingvogne og varebiler.

Vil du booke et professionelt syn til en god pris i Næstved? Book en tid allerede nu på vores hjemmeside.

Professionel synshal

Vores synshal i Næstved er udstyret med nyt og moderne udstyr, der er med til at sikre et syn i en høj kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannet, og de har alle mange års erfaring fra branchen. Vi arbejder hurtigt og professionelt i synshallen, hvor et periodisk bilsyn typisk tager omkring 20 minutter. Vi har altid varm kaffe på kanden, som du kan nyde imens vi syner din bil. Hvis du har nogle tekniske spørgsmål i forbindelse med synet, er du altid velkommen til at stille dem til vores medarbejdere, der gerne bruger tid på at besvare dem.

I vores synshal i Næstved tilbyder vi bl.a.:

  • Periodesyn
  • Omsyn
  • Registreringssyn
  • Toldsyn

Syn med og uden tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Næstved tilbyder vi både syn med og uden tidsbestilling. Hvis du ønsker at bestille en tid til et syn, kan du hurtigt gøre det på vores hjemmeside, hvor du finder et nemt og overskueligt bookingsystem. Hvis du derimod ønsker at få et syn uden tidsbestilling, skal du bare køre forbi vores synshal den dag, det passer dig at få synet bilen. Vi tilbyder syn uden tidsbestilling mandag til lørdag i vores åbningstid.

Vi har åbent lørdag

DEKRA Bilsyn Næstved har som noget særligt åbent for bilsyn hver lørdag. Det giver dig mulighed for at få synet din bil i weekenden, hvis det er svært at finde tid til det i en travl hverdag. Lørdag er ofte en populær dag, så hvis du vil være sikker på ikke at skulle sidde i kø, så anbefaler vi, at du bestiller en tid til syn på vores hjemmeside.

Book en tid til bilsyn i Næstved

Skal vi syne din bil? Så book en tid online på vores hjemmeside her eller kør forbi synshallen og få et drive-in syn i vores åbningstid.

DEKRA Bilsyn Næstved har åbent mandag til fredag fra kl. 8.00 til kl. 16.00 og lørdag kl. 9.00 til kl. 13.00.

Vi ses i synshallen!